Senioren - Belang - Sleen e.o.

Samenleven is samen beleven

Het laatste nieuws.

In verband met de maatregelen die door onze overheid zijn genomen, heeft het bestuur van Senioren Belang Sleen e.o. het besluit genomen om alle evenementen tot nader order af te gelasten. 

We zijn inmiddels wel weer bezig om een aantal activiteiten voor te bereiden voor het najaar van 2021. Dit alles onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het allemaal zonder beperkingen kan.


___________________________________________________________________________________________________


De politie waarschuwt voor criminelen die via een babbeltruc over het coronavirus bij ouderen proberen binnen te komen. "Helaas trappen veel mensen er toch in"..

Volgens de politie proberen criminelen bij ouderen binnen te komen door zich voor te doen als onderzoekers. Twee vrouwen gebruikten deze truc onlangs om een oudere vrouw te bestelen, zegt de politie. Zij deden zich voor als ziekenhuismedewerkers.

'Laat niemand binnen'

Bij seniorenorganisaties komen meldingen binnen van ouderen die het slachtoffer zijn geworden van de babbeltruc. "Het is ongelofelijk, maar het gebeurt. En daarom waarschuwen we iedereen om alert te zijn en niemand binnen te laten".

De politie benadrukt dat er geen verpleegkundigen langs komen om onderzoek te doen naar het coronavirus. "Er komt nooit een zorgmedewerker onaangekondigd bij u aan de deur voor een onderzoek. Trap er daarom niet in, doe zo snel mogelijk de deur dicht en meld dit bij de politie."E-mailen
Bellen